Team

CocoFloris
COCO HARMSEN

Coco is beter bekend als Qeaux Qeaux Joans waarmee zij oa zowel in binnen en buitenland op te bhüne staat.

Naast het artiesten leven en het zijn van ervaring deskundige is zij social activiste, intuïtie coach en is ze sterk in het helpen overwinnen van schaamte, het onder de knie krijgen van de technische aspecten van zingen, leren improvisatie en presenteren. Ze helpt je in te kracht te gaan staan door er te laten zijn wat er is, dat te omarmen en daarmee te werken. Omdat dat is wat je uniek maakt. En dat is wat de wereld nodig heeft.

Vanaf jongs af aan kampte zij met veel stem problemen en weet als geen ander hoe het voelt om gelimiteerd te spreken en zingen. Na 2 stem operaties, door oa verkeerd stemgebruik en een aangeboren stem afwijking, is zij op geheel autodidacte manier haar eigen stem gaan ontdekken waarbij ze gebruik maakte van verschillende technieken die zij leerde op haar tijd tijdens het Conservatorium van Amsterdam. Zij is volledig gaan vertrouwen op haar eigen intuïtie. Coco herkent blokkades en heeft de gave om met jou die blokkades aan te gaan en ze op te lossen.
FLORIS KOOT

Floris is een ervaren publieke spreker, festival performer en creatief uitvinder in vele velden. Hij traint en coacht o.a. presentatie vaardigheden. Hij is medeoprichter van Knowmads Business School en Open Up festival.

Vanuit The Gentle Revolution werkt hij aan zachte verandering en heling in onze maatschappij. Als beginnend zanger, en zelf ooit zeer verlegen zijnde, snapt/voelt hij wat je doormaakt. Hij helpt je durven, loslaten van ‘jouw idee wat het zou moeten zijn’ en helpt je jezelf te verrassen met grote stappen.

Op speelse wijze helpt hij duwen op de juiste plek. Hij is bij uitstek de persoon die lucht en ruimte creëert.
Personal Coaching

Voor gespecialiseerd coaching mbt stem gebruik, muziek carrière en presentatie kun je sessies boeken bij Coco.
Kosten zijn €65 per uur en fiscaal aftrekbaar.
Mail voor meer informatie naar coco@expressyourvoice.nlVoor algemene coaching mbt werk, toekomst en leven kun je het beste bij Floris terecht.
Mail hem voor meer informatie naar floris@expressyourvoice.nlOok voor bedrijven zijn wij uiteraard bereikbaar. Wij gaan dan meer in op thema’s zoals team work en communicatie. Hoe creëer je een veilige en fijne werk omgeving. Elkaar zien en waarderen voor wie men is en het ontdekken van elkaars unieke talenten.