Programma

Het programma biedt een balans tussen helemaal authentiek jezelf zijn en onderzoek wat nog meer mogelijk is. Wat betekend vrijheid en wat past bij jou.

 

Dat onderzoeken we deze 2 dagen met oa stem bevrijdend zingen, presenteren en aandachtig luisteren naar wat onze stem onszelf eigenlijk te vertellen heeft.

We gaan op speelse wijze op ontdekkingsreis naar jouw authentieke klank. We komen erachter welke blokkades je ervan weerhouden om vrij te spreken en/of te zingen. En we onderzoeken wat jij nodig om op jouw eigen wijze manier te klinken zoals je bent. Ontdek jouw klank zonder trucjes, voorbij de schaamte en perfectie, zonder compensatie. Daarnaast wordt er tijd besteed aan het schrijven van je eigen song, want, iedereen heeft een heel eigen verhaal en melodie.

Zowel techniek, improvisatie als persoonlijke coaching komen tijdens deze 2 dagen aan bod. We bieden ook ruimte om aan te geven wat je behoeftes zijn. Waar nodig gaan we daar individueel wat dieper op in. Bij sommige vragen brengen we het juist in de hele groep, omdat ze een heel essentieel iets voor iedereen aansnijden.

“Ik voelde een soort bevrijding en ben terug in mijn element” Anush Avetisyan

Praktische Zaken

De stem retraites wordt gehouden in Amsterdam of in een nog nader te bepalen locatie en is volledig voorzien van koffie, thee, fruit, zelfgemaakte limonade en taart. Vegan lunch en diner wordt voorbereidt.  Uiteraard horen wij graag wat je verdere wensen zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. (gluten, suiker etc)

Zorg ervoor dat je een eigen opname apparaatje meeneemt (die op je smartphone is meestal voldoende) zodat je aan het einde van de 2 dagen je eigen lied ook voor jezelf op kan nemen.

Draag makkelijk en ruim zittende kleding en neem indien gewenst sloffen mee.

Het helpt als je enkele dagen voor je arriveert je intenties opschrijft en die meeneemt naar de workshop. En laatste advies: geef jezelf na de workshop een beetje de tijd om alles te laten bezinken. Het raakt meestal diep.

WS01

“Ontdekken wat je denkt dat je niet kan? Ga zingen, spelen en rocken met Floris en Coco, magie gegarandeerd.” Luc Schoot