Programma

 

 Tijdens deze 2 dagen gaan we aan de slag met stem bevrijdend zingen, presenteren en aandachtig luisteren naar wat onze stem ons eigenlijk te vertellen heeft. Welke blokkades weerhouden je ervan om vrij te spreken en/of te zingen. Wat heb je nodig om op jouw eigen wijze te klinken zoals je bent, zonder trucjes, schaamte of compensatie.
Op speelse wijze gaan we op ontdekkingsreis naar onze authentieke klank en daarnaast wordt er tijd besteed aan het schrijven van je eigen song, want, iedereen heeft zo’n haar of eigen verhaal en melodie.

Zowel techniek , improvisatie als persoonlijke coaching komen aan bod. Tijdens de 2 dagen is er voldoende ruimte om aan te geven wat je behoeftes zijn en individueel wat dieper op in te gaan onder begeleiding van Floris of Coco .

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s